September

Lördag 18 september kl 19.00

The Boppers (OBS! Ny lokal)

Kära kund – Vi byter till ny lokal!

Välkomna till en kväll med the Boppers och deras fantastiska musik! P g a rådande restriktioner byter vi till en ny och större lokal för att ha möjlighet att hålla de avstånd som krävs. 

Konserten lördag 18/9 kl. 19.00 kommer att ske på Stadsteatern i KarlshamnSom extra bonus kommer ni att få lyssna till ytterligare en begåvad artist denna kväll. Emilio Walter med band inleder kvällen. Denna extra bonus betyder att kvällen kommer att innehålla en paus. Då finns det möjlighet att köpa enklare mat och fika.
Speltid: ca 2h 30min inkl.paus

Varmt välkommen att njuta av dessa legendarer!

Lördag 25 september kl 19.00

Brynolf & Ljung

Brynolf & Ljung fick sitt internationella genombrott i Britain’s Got Talent inför över 11 miljoner tittare. För den svenska publiken kom det stora erkännandet med serien ”Brynolf & Ljung – Street magic” på TV4 (2015). Serien har hittills sänts tre säsonger med en halv miljon tittare varje vecka.

De har gjort shower i Las Vegas, Oslo, Helsingfors, Köpenhamn, New Delhi, Wien, Edinburgh, Shanghai, Hangzhou, Beijing, Paris och London. Nu är de här med en intim och nära show.

Oktober

Fredag 8 oktober kl 19.00

Thomas DiLeva

Rymdblomman från Gävle har släppt hela 22 album med hits som ”Vem ska jag tro på?” och ”Vi har bara varandra”. Han sätter ord på det vi alla känner men kanske inte kan förklara. Den senaste tiden har han tagit sin kritiker-rosade David Bowie-hyllning ”Changes” ut i landet. Men Denna kväll få Ni höra Thomas i en intim föreställning där han tolkar sina favoritlåtar, och framför sina egna låtar i avskalade vackra versioner. Missa inte detta!

Lördag 9 oktober kl 19.00

Danne Stråhed

Sedan han vid sexton års ålder fattade mikrofonen i sitt första band, har malmöfödde Danne Stråheds karriär bara gått en väg – Spikrakt uppåt!
Idag är han en av våra mest folkkära artister.

Fredag 15 oktober kl 19.00

Red Heart & Diztörtion

Hårdrock och punk tar plats på scenen. 
Två lokala band med äkta engagemang, spelglädje och egenskriven musik.

Söndag 17 oktober kl 14.00

Dragspelskonsert

med Tunnbybälgarna & gäster

Dragspelskonsert när den är som bäst med klassiska Tunnbybälgarna. Dessutom gästas vi av Anders Larsson och Lars-Henrik Larsson samt Annika Andersson och Anita Henriksson. Konferencier är Anders Jönsson

Fredag 22 oktober kl 19.00

Nöjeskompaniet

Vår musik från då till nu

Vår föreställning där vi har samlat vår egen och lånad musik från början till nu – alltså från 1998-2021.
Vi berättar historien och framför materialet 100% live.
Revymusik, allsång, skönsång, stämsång och lite rockn roll kanske,

Lördag 23 oktober kl 19.00

SkyHigh

Sky High är en svensk bluesrockgrupp som grundades hösten 1978 av gitarristen Clas Yngström. Sedan starten har Sky High under årens lopp genomgått många olika skepnader. Man har hittat en egen stil som innehåller en blandning av soul, blues och rock.

Lördag 30 oktober kl 19.00

Håkan Windahl

Kärlek och förtröstan

Håkans egna reflektioner och tankar i ord och musik.
Musikaliskt, snyggt – en blandning av allvar och humor.

November

Lördag 13 november kl 19.00

Sonja Aldén

Sonja Aldén är en av Sveriges mest folkkära sångerskor. Det stora genombrottet kom i Melodifestivalen 2007 där hon tog sig hela vägen till final med jättehiten “För att du finns”. Låten kom att slå flera rekord och utsågs bland annat till “Årets låt” på Svensktoppen där den även abonnerade på förstaplatsen i över ett halvår. Denna kväll njuter vi av hennes skönsång i Mörrum.

Torsdag 25 november kl 19.00

Björn Hellberg & Sven Melander

Kåserier där vi får följa med på en resa genom händelserika liv.
Berättat på ett sätt som bara Björn & Sven kan.

Lördag 27 november kl 19.00

Sten & Stanley konsert

Här får du klassiker som ”Jag vill vara din Margareta” ”Dra dit pepparn växer” En sång om kärlek” eller någon av de många andra hits som bandet haft på listorna genom åren. Kvällen kryddas genom låtar som ger en härlig julstämning.

December

Onsdag 1 december kl 19.00

Olle Jönsson & Thomas Deutgen

Han har sjungit med sitt Lasse Stefanz i snart 55 år och sett fler folkparker och vägskyltar än de flesta. Olle Jönsson i Lasse Stefanz är djupt älskad av sin publik och bjuder den här kvällen på en exklusiv och avskalad konsert med de största hitsen från bandet. Men publiken får också höra musik av bl a Simon & Garfunkel, Elvis och en och annan psalm. Allt varvat med anekdoter, minnen och historier som vävs ihop av kvällens programledare Thomas Deutgen. Pianist är Niklas Brandt från bl a Grönwalls och Hasse Anderssons band.

3, 4 december

Årets Julshow 

Waterloo & Chrix Schlagerparty

Missa inte detta!

Januari

Fredag 21 januari kl 19.00

Jazzkväll

En kväll i jazzens tecken där arrangören heter Hälleviks Tradjazz Festival