Sonja Aldén

Lördag 13 november  – Inställd p g a sjukdom!

Konserten i Mörrum 13/11 inställd på grund av sjukdom

Vi måste tyvärr meddela att lördagens spelning i Mörrum på NK Salonger (Mörrums Folkets hus) är inställd. Detta på grund av att Sonja åkt på en förkylning som satt sig på stämbanden.

– Jag är verkligen ledsen för alla som hade tänkt att komma dit, och jag hoppas på en ny konsert där framöver, och att vi får ses då istället, hälsar Sonja via sina sociala medier.

Om ni har köpt biljett online sker återbetalningen automatiskt via Klarna. Har ni köpt biljett via återförsäljare, ber vi er kontakta oss via info@amjproduktion.se  eller 0454-52057

Stort tack för er förståelse!

AMJ Produktion AB

Du handlar din biljett tryggt hos oss. 

Vi följer givetvis FHM:s rekommendationer och tror på deras prognos som lovar gott inför hösten.
Skulle några restriktioner ligga kvar som förhindrar oss att genomföra föreställningen betalar vi givetvis tillbaka pengarna.
Det enda du som kund riskerar är serviceavgiften och övriga valfria tilläggstjänster hos biljettåterförsäljaren (försäkrings-, leverans- och distributionsavgifter) som inte återbetalas.

Vi hoppas att det kan vara värt denna eventuella kostnad för att vara säker på att få en plats i salongen.
Vid en situation där restriktionerna innebär att vi får begränsa antalet och öka avståndet mellan gästerna förbehåller vi oss rätten att flytta sällskapen till andra platser om restriktionerna från regeringen tvingar oss till det. 

Arrangör: AMJ Produktion AB